Friday, 4 March 2011

INI ENTRY SKIRT SAHAJA..

...tengok kat luar sana remaja sekarang semuanya pakai skrit labuh..
cantik siot..ayu giler la kalau tengok.cocok bangat dong si...


...tapi mana diorang semua dapat skirt cantik camtu??
memang teringin giler mata la nak pakai macam diorang..


memang giler kentang la cantikkk..
::: sumber dari semek google :::



melur pakai pun cantik strawbery jugak kan..cair air liur kot..
::: sumber dari semek google :::



...habis seluruh kawasan terengganu mata cari skirt labuh secantik diorang pakai
tapi still lagi tak jumpa..
cuma mata belom pergi dalam kawasan 'roks' (semak) je lagi...



...mata pergu bundle pun tak ada jugak.
yang ada skirt jeans tu...
tu zaman bile??

ad0oiii..
.memang la zaman sekarang kembali ke zaman retro cite ALI SETAN tu
tapi tak semestinya kena pakai macam depa tuh..




...kalau diterjah betol-betol
orang Malaysia sekarang dah terikut dengan fesyen korea..
sebab tula kalau tengok dalam facebo0k penuh dengan business online baju korea...
tak terkecuali mata pun turut serta menderma duit ke tabung business online tuh..







2 comments:

momochan said...

peminat korea datang!HEHEHE suka sgt ngn style korea.tp xreti nk berfashion T_T

mata taichou said...

kita serupa..tau xpe..mmg minat an?
tp tula...nk pki pn cam xssuai je cuaca kt mlysia ni kan?

 

© 2012; Mata Taichou | Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger