Sunday, 15 May 2011

mata dijemput jadik photographer asyraf muslim nanti

adessss!!!!
macam gud-gud je title entry ni kan?

tapi ni kisah benar tau
kawan mata ni dulu dye kawan dengan pengarah CST production
alah..yg pemes tu

pastu CST tu ajak photographer yg berbakat macam mata ni
suh hadir pada majlis kawen asyraf muslim nanti


katanya suh ambik picture diorang
tapi mata ada masalah la
mata nak mintak tolong korang la
boleh tak?
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>

nak mintak tolong korang percaya cakap mata tu
sebab ni kisah benar


nampok benenor menipu nye!!!

mata nak jadik photographer??


rasenya tunggu mata bunuh biawak
makan cicak
baru leh jadik photographer kot

ingat senang kew??


tapi tak pe
mata ada hot story nak cite kat ampa sume

baru-baru ni sebelum mata balik kulim
mata dapat panggilan dari si cantik jelita3
siapa lagi kalau bukan

dye suruh mata snap picture tudung yang akan di promote dalam blog dye

yang korang duk tengok dye gayakan 4helai shawl tu, mata la yang ambik picture tu 
nice tak?? 
cam haram kot 



dengan berbekalkan ilmu yang zero diotak 
zalim tentang dslr
dayus tentang angle picture  
kejam tentang setting dslr 

  mata tak kisah itu sume 
mata terus ambik dslr d90 
yang selama ini begitu nyenyak tidur dalam ranjang nikon nya





tolong jangan gelakkan mata 
plllzzzzzzzzzzz yang teramat sangat 

mata bukan graduan diploma graphic design  
photographer ke apa 
semua ni just hobi mata and my sis je 
kursus dslr pun tak sempat nak ambik 

tapi harap prof lam bidang ni leh la bagi komen 
jum gelakkan hasil tangan mata yang langsung tak ada seni 



 
 

ni picture yang paling mata suke kot...suka yang teramat











nice right? cam pokok nur kasih kan?































amacam? ok tak??
cam haram ke cam ap?

hahahahahaahahhahahahahahahhahahahahahahahaah


setakat picture camni baby lam perut mak dye pun boleh ambik kan
siap boleh ambik picture usus,cara dya makan lagi

apa apa pun mata bangga la kan sebab leh ambik picture d pemes blogger
dannnnnnnnnn
mata ada picture bersamanya



korang ada???
kui kui kui..





tapi pape pun korang jampi serampah la sikit bagi mata leh jadi photographer
tak pro pun tak pe
asalkan leh ambik picture sendiri sudaaaa




wahhh!!! angkat bakul sendiri..
tarak orang mau tolong

8 comments:

De'din said...

wohooooooooooooo,,
bnyak gila gambar..,
tempat lawa dah,,
tpi item tu x cantek lah,,
mcm biasa2 saja aku tgk,,
hehe
:)

mata taichou said...

item ap ke benda ni de`din oit??

phee ungu said...

: good luck , semoga tercapai impian menjadi photographer tbaik punya :')

mata taichou said...

aminn...tu ler.
kursus pun xambik lg nih..:)

Ardini Humaira said...

bestnye mata pandai amb gambar :) cantik!


p/s: shawl tu dah habis.. tajuk entry pon dah habis licin hehehe :D sorry tau dear..

.izzatul.hazwani. said...

cantik =D

mata taichou said...

dni: alah....mata dh lame carik gipsy shawl kaler pink ala ala purple gitu..kdai len xde..
mata dah survey dh..

mata taichou said...

izzatul: thengs..tp pape pun ttap tak cun kan!

 

© 2012; Mata Taichou | Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger