Wednesday, 14 December 2011

TIPS UNTUK MENGELAK DARI FAKER

ay0ooo...
macam2 dah jadi sekarang ni
ada jugak manusia yang tak reti nak bersyukur dgn apa yang ada
bila dah tak bersyukur mula lah nak khianat org lain
apa untung nye???
apa motif nye???
apa yang objektif nye???
dapat apa wahai faker-faker kat luar sana tu??

hah?
mata dah kne fake ke? 
siap gerangan yang bertuah nak fake mata tu ek?
hahahaha

siapalah mata ni ada org nak fake2 ni
mata ni bukan macam fatin liyananurulbadiah laimaria eleena
(ok..mata warna kan skit ek)
tudia....ayat pasrah tak boleh blah kau mata!!
jiwang karat selipar jepun jugak kau eh mata??!!!



tak!! tak!! tak!! 
bukan mata yang kne fake tp blogger2 lain kat luar sana tu
kesian mata tgk blogger2 tersebut
xde ribut, xde pkok rambutan berbuah, xde mempelam busuk
tetibe jadi bahan fake org

si faker tu pn satu
yang gatai, miang g ambik pic org lain wat DP sndri tu asal?
aduhhh!!!!

kau asl emo sgt mata? bukan kau pn yang kena..
sikit-sikit sudah ler..

ngeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee



mata ada tips skit untuk para blogger yang dah kne fake tu
caranya begini 
letak signature kat picture sndri tu
baru org xleh nak ambik
sebab dah ada setem org
lagipun poswomen dah cop dah pn setem tu
mmg xlaku dah pn nak guna


mata ambik contoh satu blogger yang gojes ni 


tengok suma picture dye ni









tengok!! kan mata dah cakap
suma picture dye ada setem dye sndri
so mmg xde sape la yang brani ambik picture kte kan
bukan picture kau lah mata!!!
aku tau lah!!!!!!!!


so lepas ni mata harap blogger2 yang dah terkena tu boleh la guna tips ni
renung renungkan dan selamat mencuba!!

2 comments:

misyamissyou said...

senang cte jgn letak pic muke kite langsung..xde la org nak fake2 ni semua..tah pe bnde busuk hati betul nak fake2 ni..

Yana Khai said...

hahaha...letak gmbr tomok je br xde sape nk fake²..klw ade pon da mmg tomok tu popular kan..heehe..

please tomok tu saye punye..toink(terimelah kenyataan)

bukan kaula mate..
taula~

haha...

 

© 2012; Mata Taichou | Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger