Tuesday, 13 March 2012

KPM

 
dah masuk bulan mac kan? tapi mata still xde post utk bulan mac
serius cakap mata bz gile dgn proposal, projek dan apa kejadah lagi
semuanya nak kne hntar bulan mac ni

so mata tak sempat nak hiburkan kalian
tapi mata ada cita best nak share dgn kalian

mata dapat resut yooww!!
MUET koitt
memandangkan dah 3 tahun tak merasa pegang kertas petak
yang ada lubang lubang kat tepi tu
dan siap ada cop kementerian pelajaran malaysia
makanya dgn chewy nya mata nak tunjuk pada kalian


ahaakksss!! tak bukak lagi result tu smpai skrg
nebes tak?

bye!! nak get out siapkan proposal..









6 comments:

luqman zakaria said...

muet!!!! luqma punyer xtau ktne..adoii..dah merata carik..

syafiqakarim said...

haa,berapa dpt?
iqa baru nak daftar.HAHA

GEMUKituMENARIK said...

tak amek lagi muet . muhaha ! takut -.-'

Ayumi Comot said...

dpt band berapa? ayu dpt band rendah2 je,huhu

Zack Hazze said...

gemok...kita gang laa...Zack pn x ambik lg...huhuhu...arghhh...

mata taichou said...

haahahaa..kejam sungguh luqman.cian akan si kertas itu..

ada la sikit2 eqa..standard melayu kita lah..

 

© 2012; Mata Taichou | Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger