Monday, 21 January 2013

BUASIR DAN HERBALIFE


 dah hampir setahun mata tinggal blog taichou tanpa sebarang berita
 mata dah 80% igt nk close acc mata ni tapi disebabkan mata masih celik so kne truskan
dah nk msuk sthun ni dh mcm2 jadi

- dah abiz diploma
- tengah praktikal sebagai pensyarah
- BUASIR YANG SEMAKIN TERUK

sebelum ni mata ada cite pasal buasir klu kesayangan beta ikuti prkembngan mata
tapi mata tak mention kat ctu pn mata ad buasir.. malu sigh***

tekan minyak 180 km/j meter yamaha 135lc >>>>>>>>>>>>> pecut!!
mata obses gle dgn lada, cili, cabai
sampai dekstop lappy and t-shirt pn nk kne ad lada

see!!


smua mkanan yg msuk lam prut mata wajib kne ad sedikit lada
even makan jajan smax hijau pn cicah dgn sos blackpaper life!
apatah lagi benda len

mula2 study kat kulim dlu mse umo 19 dh rse sakit dah
sakit kat bhgian punggung yg teramat
smpai nk dduk atas krusi pn tak boleh, serba tak kena
utk hilangkan sakit trpksa tido
tapi setan tahap firaun dalam perut trus hasut suh makan pedas
mata pn hanyut dgn bisikan asmara dye

sampailah satu thap mata umo 21 tahun (sekarang ini!! )
keluar cecair bercampur darah dekat bhgian dubur tu
pastu asyik kluar msuk toilet tp bkn nk buang air besar pn
ble tgk dlam lubang jamban kaler merah, mmg terkejut cicak
igtkan period tapi darah yg sgt segar dan dtg dr dubur
pstu dpat rase usus tu dh bengkak sgt & tggu masa nk pecah macam kepompong kupu kupu
hebat tak mata? kau ad???
kesayangan mata semua bleh google image buasir tgk betapa fun ad buasir

" sakit tak mata ?? "
sakit tu umpama korg letak cili kat dlam lubang dubur slama sejam pastu biar
amacam?? ad power x? macam asam laksaa old town kan?
macam tula mata rasa tiap2 ari..
kadang2 smpai keluar air mata sbb sakit yang teramat
YA ALLAH...  SAKIT!!!  (tgh taip blog pn bergelinang air mata) 
sakit dye macam picture bawah ni ha..habis semua gigi pn trut terasa sampai jadi tnggi rendah, rendah tinggi. hidung pn macam belacan dh



Alhamdulillah Allah dah temukan mata dgn Herbalife yg sgt luar biasa
sebelum ni satu family mata ambik nutrisi herbalife ni (HERBALIFE bukan ubat kurus)
tapi mata sorg je yg tak ambik..rugi kan? sedangkan bleh minum free disponsor oleh ibu sndri
mata ada mata n nama blog pn mata, tapi mata tak gunakan peluang tu
alasan mata ::::--



 a) tak leh nk poi la dgn perisa herbalife ni.. mcm ubat dmm klinik Lau & Partners je rse
  [ herbalife flavour :  strawberry, vanilla, cappucino, tropica fruit, chocolate ]
 b) mlas nk shake hari2
 c) malu nk minum dpn org
 d) malas nk minum air byk sbb kne kencing selalu
 e) ok ke herbalife ni??


jawapan ibu mata utk soalan bodoh mata tu
 a) kau tak nk minum, kau yg sakit..nnti klu kau dah kawen & nk beranak kau tgk la azab dr buasir tu
 b) hanya prlu seminit sahaja nk shake.. main instagram 2jam sehari bleh pulak?!!
 c) nk malu ap? bkn kau minum kopi jantan pn!! ptut lg bangga minum dpn org sebab herbalife ni nutrisi yg bgus & dh 32thun wjud kat 83 negara cuma malaysia bru 7tahun. ( bleh search lman web herbalife )
d) kencing slalu bgus sbb buang sglala toksin yg ad dlm bdan.. kau xpyh bli yg lekat - lekat kat kaki tu pastu jadi hitam. tak pyah la...
 e) kau sndri tgk kan family kte cmne pas ambik nutrisi ni. kau nk ragu ap lagi?!! g solat istiqarah la!



lepas buasir mata teruk camtu skli, mata start consume herbalife
mata just ambik formula1 perisa cappucino, minum 2kali sehari
kdang2 tu mata wat mcm iced blanded gitu..alah macam shake mcD tu
mata letak 2sudu shake + aiskrim  + biskut oreo pastu blend
owh sodap giler.. bleh cuba semua yea!


dlm mse 3mggu xde prubahan lagi tp cme nmpak dr fizikal, kulit makin cerah, jrawat xde even datang bulan, parut kurang, sgt brtenaga dan payah nk tdo siang
paling hiperbola mata nk kongsi.. kalau tak minum shake seharian kulit mcm xcantik dah . kulit mogok sbb tak leh main gelongsor dgn nutrisi ni
makan dan truskan lagi slama sebulan
dah nmpak tanda2 tu.. dlunya keluar darah dan lendir dah takde..
klu ada pun ble mkn pdas tp tak keluar byk pn. lendir pn dah tak keluar dh
dulunya yang rse usus bengkak giler dah jadi kelopak bunga skrg dh kecut dan tak keluar lg
dan mata akan terus minum nutrusi ni sampai ajal mata < InsyaAllah dgn izinnya.


THANK YOU ALLAH, THANK YOU HERBALIFE










3 comments:

MaMa Rey said...

saya sefang menggunakan prosuk ini..herbalife memang bagus..tapi yang yang shake ni belum cuba lagi..

22_new wOrld said...

Nak tanya lau time buasir tu bengkak, awak guna apa ye nak kurangkan bengkak? Actlly sy baru strt mkn herbalife 1 set, aloe, f1+f3 n tea. Ad org kate aloe tu elok ek tuk buasir? Malu la nak jumpe dr. Nanti mest de nak tgk buasir tu, sy puny xbdarah, tapi bengkak. Mcm mane ye?

sherlina karina said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi wwwasianbet77com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/

 

© 2012; Mata Taichou | Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger