Saturday, 4 February 2012

KONTROVERSI LETOP

Assalamualaikum dan salam Maulidur Rasul semua
bersempena dengan Maulidur Rasul yang penuh dengan pengertian ni mata ada nak bgtaw satu rahsia
ramai yang hantar mesej kut facebook
depa tanya lah mata ni sebenarnya nama ap ek?

dalam blog 'mata taichou'
dalam facebook 'anis amirah'
dalam twitter 'aniyumira_e'

waduuhh
nama sebenar mata actually aniyumirae taichou
mata beranak kat korea gitu
sebab tu mata mata cepet
waahh!!! sungguh bangga sekali dapat menipu

dolu dolu mata letak nama kat facebook 'aniyumira_E taichou'
aniyumirae tu singkatan dari anis amirah
taichou tu pulak sebab ada sorang taichi nak ngorat mata dulu
haahhh!! mne boleh bgtaw
lepas tu mata tukar balik nama betul mata 'anis amirah' sebab budak2 skolah rendah susah nak detect

pasal twitter pulak memang mata letak 'anis amirah' pun tapi nama tag tu mata letak '@aniyumira_e'
baru nampak kelas macam retis gitu kan
korang jgn lupa follow twitter mata tau

facebook dah twitter pun dah
macam mana blog boleh jadi mata?????
haaa ni semua sebab kawan sekuliah mata ni letak dye punya blog nama gigi
macam best je kan
time tu mata baru je nak buat blog pastu tak tau nak letak nama apa
mata dah survey dah kat blog blog lain semua letak
all about me, story about my life, cerita hidup ku la apa kejadah lagi la
macam tak best je kalau buat camtu sebab macam tak menarik reader pulak mata rase
mata pun mintak idea dengan gigi

last last mata pk elok gak kalau aku letak mata sebab aku dah memang ada dua pasang mata yang sepet lepas tu cacat tak de kelopak mata pulak
kalau korang perasan mata memang tak pakai celak ke ap
just pakai bb cream je
bukan tak mo pakai celak tu tapi tak dak kelopak mata macam mana nak letak kan
taichou kat belakang tu memang wajib letak

so wujudlah 'mata taichou'
link blog mata pun anistaichou.blogspot.com
taichou wajib letak dan mata jadi trademark

so semuanya dah jelas kan?
pasni kalau sape tya soalan free lagi mata bagi mata mata free free je
biar mata tak dak mata gitu

haaa satu lagi
jangan lupa singgah kawan mata punya blog tau


selamat maulidur rasul semua umat islam

5 comments:

gigiAriEma said...

perhh!! ade blogger promot aku dlm entry dia sehh..
canggih arhh. hahaha
aku kredit kan ag nuff. :)~

mata taichou said...

Holla.naik pulak traffic mu sat g..

mata taichou said...

Holla.naik pulak traffic mu sat g..

! miss.ulat✿◕ ‿ ◕✿ ! said...

kalau mata asal dri mata sepet , kalau blog ulat ?? erk ! taktau asal usul dri mana . hewhew . btw , nice blog ! :D

mata taichou said...

kalau blog ulat tu ada ulat yang mai makan blog tu..be carefull..hahah

 

© 2012; Mata Taichou | Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger